Onderhoud gasketel

Contacteer ons meteen via telefoon: 0484/11.56.80 | e-mail: info@vadi.be | – of het contactformulier.

Onderhoud gasketel

Vadi Onderhoud GasketelEen goed functionerende gasketel is onontbeerlijk als u uw huis heerlijk wilt verwarmen, zeker tijdens de vaak gure herfst- en wintermaanden. U staat er vast niet heel vaak bij stil, maar een goed werkende ketel is simpelweg onmisbaar in elk huis. De ketel werkt op (aard)gas en de brander in de ketel verwarmt het CV-water dat op haar beurt weer de radiatoren of bijvoorbeeld de vloerverwarming opwarmt, waardoor u er thuis warm bij zit. Werkt de gastketel niet, dan zit u echt letterlijk in de kou.

Warmte

Vadi weet als erkend specialist echt alles van gasketels. Het professionele team adviseert u graag en eerlijk, plaatst, repareert en herstelt gasketels, die er in verschillende uitvoerringen ook aan de wand) zijn. Zonder werkende gasketel geen warmte in uw huis. Zit u toch in de kou door disfunctioneren van de gasketel? Dan is het raadzaam snel contact met de vakmensen van Vadi op te nemen. Zij helpen u graag verder en van die vreselijke kou af. De ervaren mensen van Vadi zullen u altijd eerlijk adviseren over de te nemen stappen, afhankelijk zeker ook van de wensen en mogelijkheden van u als klant. Een nieuwe gastketel? Vadi helpt u graag op weg, plaatst uw nieuwe ketel, net zoals ze prima in staat zijn uw ketel te onderhouden en indien nodig te repareren. Opdat u snel weer in een heerlijk warm huis zit. Vadi is erkend installateur en geregistreerd aannemer. Het team is gespecialiseerd in centrale verwarmingen, loodgieterijen, sanitair, elektriciteit en verlichting, net als Vadi het adres is voor verbouwingswerken, onderhoud en herstelling. Niet voor niets zijn installaties, repannages, herstelling en onderhoud de alom bekende en gerespecteerde kernwoorden als het Vadi- voor heel Gent en omgeving- betreft. En voegt u daar ervaren, professioneel en vakkundig maar aan toe. De professionals van Vadi verstaan hun vak en proberen u uiteraard altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook als het gaat om aam uw gasketel gerelateerde zaken. Een goed onderhouden gasketel is onontbeerlijk voor een lekker warm huis. Wees u daar bewust van. Roep de hulp van Vadi in, en u zit er voortaan altijd warmpjes bij.

Contacteer ons meteen via telefoon: 0484/11.56.80 | e-mail: info@vadi.be | – of het contactformulier.

Wilt u verzekerd zijn van een warm huis? Zorg dan in ieder geval voor een goed onderhouden gasketel. Onderhoud gasketel is Vadi op het lijf geschreven. Zij herstellen, repareren en adviseren als u eventueel een nieuwe gastketel aan wilt schaffen. Vadi is er voor heel Gent en omgeving en staat u ook graag van dienst als het gaat om zaken als sanitair, loodgieterijen, elektriciteit en verlichting.

Realisaties

al onze realisaties